Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică şi pastorală Biserica şi lumea Apologetică. Erezii. Religii Dicţionare. Cugetări. Simboluri ACASĂ. Grădina. TIMPUL LIBER Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie AFACERI. Dezvoltare personală.Drept EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Artă Idei de CADOURI (reduceri 15-50%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta completă PDF | XLS
Ed.Agaton (-0%) PDF

BNR:1 EUR=4.8127 LEI   1 USD=4.3601 LEI
 
Reduceri la Edituri si Autori   Cod HTML
    

   Ioan Alexandru
        Născut pe 28 septembrie 1939 în localitatea Tohanul Nou, judeţul Braşov, profesorul Ioan Alexandru s-a consacrat în materia ştiinţelor administrative nu doar prin calitatea sa de teoretician, ci şi prin eforturile întreprinse în practică. Obţine diploma de licenţă în cadrul Facultăţii de Drept din Bucureşti în 1961. Urmează apoi cursuri post-universitare în organizarea şi conducerea administraţiei publice, precum şi cursuri de limbi straine. Acestora li se adaugă stagiile de specializare la Colegiul Europei (Bruges, Belgia) şi la Institutul European de Administraţie Publică (Maastricht, Olanda) din anii 1992-1993. Susţine teza de doctorat în 1975, sub îndrumarea profesorilor Ioan Ceterchi şi Ion Vântu.
        În 1992 este confirmat în calitate de profesor universitar în specializarea Drept administrativ şi Ştiinţa administraţiei, iar în 2001 conducător de doctorat în Drept şi Ştiinţe Administrative. În perioada 1980-1990 este avocat în Baroul Bucureşti. Din octombrie 1990 este consilier atât în cadrul Guvernului, cât şi în cadrul Preşedinţiei României, vreme de 3 ani. A fost decan al Facultăţii de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative pentru mai bine de 10 ani, precum şi Secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei în perioada 2001-2003. Începând cu mai 2010 este preşedintele Centrului de Excelenţă Academică.
   Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
   mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

   www.agaton.ro