Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii
0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Credința Ortodoxă Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică. Pastorală. Locuri sfinte Biserica şi lumea ISTORIE - Politică - Sociologie Cărți pentru COPII Minte sănătoasă în corp sănătos Timpul liber (turism, literatură) EDUCAȚIE. Ştiinţă. Afaceri. SENSUL VIEȚII Idei de CADOURI (reduceri 10-24%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta cărți PDF (alfabetic)
Oferte XLS (pe categorii): Cărți / Ob.bis.
Oferta Ed.Agaton: XLS

BNR:1 EUR=4.9767 LEI   1 USD=4.578 LEI

 

 

 

 

 

Ioan Alexandru
     Născut pe 28 septembrie 1939 în localitatea Tohanul Nou, judeţul Braşov, profesorul Ioan Alexandru s-a consacrat în materia ştiinţelor administrative nu doar prin calitatea sa de teoretician, ci şi prin eforturile întreprinse în practică. Obţine diploma de licenţă în cadrul Facultăţii de Drept din Bucureşti în 1961. Urmează apoi cursuri post-universitare în organizarea şi conducerea administraţiei publice, precum şi cursuri de limbi straine. Acestora li se adaugă stagiile de specializare la Colegiul Europei (Bruges, Belgia) şi la Institutul European de Administraţie Publică (Maastricht, Olanda) din anii 1992-1993. Susţine teza de doctorat în 1975, sub îndrumarea profesorilor Ioan Ceterchi şi Ion Vântu.
     În 1992 este confirmat în calitate de profesor universitar în specializarea Drept administrativ şi Ştiinţa administraţiei, iar în 2001 conducător de doctorat în Drept şi Ştiinţe Administrative. În perioada 1980-1990 este avocat în Baroul Bucureşti. Din octombrie 1990 este consilier atât în cadrul Guvernului, cât şi în cadrul Preşedinţiei României, vreme de 3 ani. A fost decan al Facultăţii de Administraţie Publică din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative pentru mai bine de 10 ani, precum şi Secretar de stat în cadrul Ministerului Justiţiei în perioada 2001-2003. Începând cu mai 2010 este preşedintele Centrului de Excelenţă Academică.
Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard edenred

www.agaton.ro


ANPC-SAL ANPC-SOL