Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Ortodoxia - Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică. Pastorală. Locuri sfinte Biserica şi lumea Casa. Grădina. Medicina familiei. TURISM Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Afaceri Idei de CADOURI (reduceri 10-35%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta cărți PDF (alfabetic)
Oferte XLS (pe categorii): Cărți / Ob.bis. / Naturiste
Oferta Ed.Agaton: XLS

BNR:1 EUR=4.9253 LEI   1 USD=4.0683 LEI

 

 

Colesterolul. Prieten sau dușman


Studiu complementar al materiilor grase
Cuprins si Rasfoire
Autor: P. V. Marchesseau

Editura Sens
Categorie: Ştiinţă. Mistere. Science Fiction (K6)
2019
110 pagini
13x20 cm
155 grame
ISBN: 9786069078044
Cod produs: 76710
Stoc limitat
PRET: 25 RON



Prezentare Colesterolul. Prieten sau dușman:


În general, oamenii cred într-un mod foarte simplist ceea ce afirmă medicii insuficient formați în fiziologie, și anume că alimentele grase (unt, lapte gras, brânzeturi grase, ouă etc.) sunt agenții direcți ai colesterolului în exces din sânge, și astfel, cauza indirectă a bolilor cardio-vasculare.

Colesterolul, trebuie să știți încă de la începutul acestor rânduri, nu este o substanță străină și dăunătoare, dimpotrivă, este o substanță fiziologică și foarte utilă economiei organismului. Doar excesul de colesterol este dăunător. Virtuțile acestuia în limitele normale sunt numeroase: este un agent vitaminic (aport de vitamine lipo-solubile), energetic (rezervă nutritivă), lubrifiant al vaselor si al articulațiilor, protector al mucoaselor, generator al părului și al unghiilor și al hormonilor sexuali masculini și feminini.

Este o substanță protectoare, anti-toxică și echilibrantă în anumite schimburi. Este deci o auto-apărare a organismului nostru. A încerca să scăpăm de colesterol prin eliminarea din alimentație a produselor care îl conțin este adesea o eroare grosieră. Într-adevăr, colesterolul este indispensabil în transformarea unor elemente, cum sunt vitaminele și hormonii, iar atunci când lipsește organismul nostru îl va fabrica din făinoase, amidon și zaharuri (la nivelul ficatului). Natura a prevăzut totul, dar aceste eforturi de reglare epuizează considerabil rezervele noastre neuro-endocrine.

CUPRINS

Anatemă nejustificată

Astfel, oul devine prietenul colesterolemicului

Concluzie
Igiena naturopată pentru evitarea colesterolemiei sau cum să scapam rapid de ea
 
Studiu complementar al materiilor grase
Despre lipide
Semnele colesterolului
Bolile care pot aparea
Cuprins si Rasfoire
Cele mai noi produse din aceeasi categorie
mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro