Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Biserica. Liturgică şi pastorală Biserica şi lumea Casa. Grădina. Medicina familiei. TURISM Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie EDUCAȚIE. Ştiinţă. Psihoterapie. Afaceri Idei de CADOURI (reduceri 10-50%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta completă PDF | XLS
Ed.Agaton (-0%) PDF

BNR:1 EUR=4.8731 LEI   1 USD=4.1224 LEI
Sfantul Efrem Sirul

Sfântul Efrem Sirul a trăit în sec. IV și este cunoscut de întreaga creștinătate ca autor de imnuri. Rugăciunea sa, „Doamne și Stăpânul vieții mele...” este pentru ortodocși cea mai cunoscută rugăciune a Postului Mare. Se înscrie printre cei mai înțelepți, smeriți și iscusiți dascăli și oratori ai Bisericii. Exemplul și scrierile lui sunt un imbold puternic pentru deșteptare din amorțeala egolatriei și din starea de păcat. Învățăturile sale trezesc și stimulează conștiința umană, îndemnând-o la autocritică și ieșire din aspirațiile trufașe și pătimașe.

Fără să vorbească vreodată de rău pe cineva sau să spună cuvinte în zadar, Sfântul Efrem a fost condus de Duhul Sfânt în calea sa către Domnul, primind darul facerii de minuni. A lăsat prin testament ca trupul său să nu fie îngropat cu cinste, ci să fie pus în groapa străinilor, refuzând până la final să primească slavă din partea oamenilor.

Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro