Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii
0
Back To Top
click aici:  REDUCERI 10-24%
01 Octombrie - 15 Octombrie 2024
(reduceri pe Autori, pe Edituri și pe Categorii)

 
​Comenzi peste 150 lei > transport gratuit
   Comenzi peste 350 lei > reducere 15%
0
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Credința Ortodoxă Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică. Pastorală. Locuri sfinte Biserica şi lumea ISTORIE - Politică - Sociologie Cărți pentru COPII Minte sănătoasă în corp sănătos Timpul liber (turism, literatură) EDUCAȚIE. Ştiinţă. Afaceri. SENSUL VIEȚII Idei de CADOURI (reduceri 10-24%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta cărți PDF (alfabetic)
Oferte XLS (pe categorii): Cărți / Ob.bis.
Oferta Ed.Agaton: XLS

BNR:1 EUR=4.9767 LEI   1 USD=4.578 LEI

 

 

 

 

 

Mihai-Andrei Aldea

     Mihai-Andrei Aldea (n. 17 ianuarie 1973, Galați) este un etnolog, teolog și scriitor de fantasy din România.
     Este doctorand în folcloristică la Institutul de Etnografie și Folclor al Academiei Române, având drept coordonator al lucrării „Predestinare și liber-arbitru în basmul fantastic românesc” pe folclorista română Sabina Ispas.
      Inspirația lumii creată de autor provine din interesul acestuia pentru istoria veche a poporului român și pentru folclorul românesc. În 2005 este editat volumul de versuri Zboruri (2005, Editura Axia). Doi ani mai târziu, apare Zbor prin vâltoarea vremilor, la Editura Christiana. Publică în 2008, tot la Editura Christiana, primul volum al romanului Drumul spre Vozia, intitulat „Cei trei și Pădurea cea Mare”.
     Aldea a realizat numeroase articole și studii etno-istorice, între care „Tipologia călătoriei inițiatice în basmul fantastic românesc” (publicat în Revista Română de Studii Etnoistorice, oct. 2007).
În anul 2008 publică primul volum al romanului „Drumul spre Vozia”, intitulat „Cei trei și Pădurea cea Mare” la Editura Christiana.
     O altă contribuție beletristică o constituie volumul de versuri "Zboruri", publicat în 2005 la Editura Axia, la care se adaugă numeroase articole și studii etno-istorice, între care „Tipologia călătoriei inițiatice în basmul fantastic românesc”, publicat în Revista Română de Studii Etnoistorice, în octombrie 2007. Din aceeași categorie merită semnalată și prefața volumului VII al seriei etnoculturale „Proverbele românilor”, de Iuliu A.Zanne, Editura Scara, 2004. În anul 2007 apare „Zbor prin vâltoarea vremilor” la Editura Christiana.

Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard edenred

www.agaton.ro


ANPC-SAL ANPC-SOL