Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top

Evenimente


Locul: Asociația Ortopraxia (Librăria Fereastra Sâmbetei - www.agaton.ro), Făgăraș, str. Tudor Vladimirescu 42 (intrarea de pe str. Pe Vale nr.10)

Conferințe


Iradieri athonite în lume

2 iulie 2019, ora 16.00

Invitati: Alexandru Mihail Niță (Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus)

 

Librăria Fereastra Sâmbetei vă invită marți, 2 iulie 2019, ora 16.00 la masa rotundă cu tema ”Iradieri athonite în lume (1)”, având ca invitat pe fratele Alexandru Mihail Niță, de la Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus, scriitor și publicist.

AGHION OROS, Sfântul Munte din Grecia, este până astăzi, lăcaşul ales de Maica Domnului în urmă cu două mii de ani, ca pe a Sa Grădină, unde au înflorit o mulţime de mănăstiri, schituri şi chilii în care vieţuiesc mii de monahi a căror viaţă simplă şi modestă se concentrează pe dimensiunile spirituale ale existenţei, ale sfinţeniei. Existenţa umană, dedicată veşniciei celeste, după pilda vie a Mântuitorului Hristos şi a Sfinţilor Apostoli, a încununat în Athos mii de călugări, dintre care şi Sfinţii Gheorghe de la Cernica, Antipa de la Prodromu şi Paisie de la Neamţ.

România este o altă Grădină a Maicii Domnului, cu minunate flori semănate de SUS . Parfumul lor este acelaşi. Veniţi la ospăţ!

Continut

mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro