Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top

Evenimente


Locul: Asociația Ortopraxia (Librăria Fereastra Sâmbetei - www.agaton.ro), Făgăraș, str. Tudor Vladimirescu 42 (intrarea de pe str. Pe Vale nr.10)

CAFEDEMIA


Despre nemurire

30 iulie 2019, ora 16.00

Invitati: Alexandru Mihail Niță (Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus)

Librăria Fereastra Sâmbetei vă invită marți, 30 iulie 2019, ora 16.00, la conferința cu tema ”Despre nemurire”, având ca invitat pe fratele Alexandru Mihail Niță, de la Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus, scriitor și publicist.

 

Nemurirea ne este garantată de CREZUL slujbelor noastre: „Şi iarăşi va să vină cu slavă să judece vii şi morţii, a Cărui Împărăţie nu va avea sfârşit...” Aşa cum frumos zicea Părintele Teofil, „...dragă, Dumnezeu nu a făcut Raiul ca să-l ţină gol...” Trebuie să ţinem bine seama şi de alternativa iadului, dar să ne pregătim cu toţii pentru nemurirea RAIULUI. (Alexandru-Mihail Niță)

Fratele Alexandru Niță este născut în București, absolvent al Conservatorului de Muzică Ciprian Porumbescu. A fost profesor de vioară și realizator de emisiuni muzicale la TVR și Radio România. A emigrat în SUA pentru reîntregirea familiei, în 1984. Aici finalizează și un doctorat la University of Metaphysics din Los Angeles, cu teza „The Transcendental Dynamic of the Musical Structures”, în 1996.

Alege calea monahală din Sfântul Munte Athos, la Schitul Prodromu (2001-2003), apoi la Chilia Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul de la Colciu (2003-2008). Revine în România la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, în 2008, fiind publicist, realizator de emisiuni tv și autor al mai multor volume.

Continut

mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro