Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top

Evenimente


Locul: Asociația Ortopraxia (Librăria Fereastra Sâmbetei - www.agaton.ro), Făgăraș, str. Tudor Vladimirescu 42 (intrarea de pe str. Pe Vale nr.10)

CAFEDEMIA


NEMURIRE în Paradis sau în Șeol?

13 august 2019

Invitati: Alexandru Mihail Niță

Librăria Fereastra Sâmbetei vă invită marți, 13 august 2019, ora 16.00, la conferința cu tema ” NEMURIRE în Paradis sau în Șeol?”, având ca invitat pe fratele Alexandru Mihail Niță, de la Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus, scriitor și publicist.

 

 

Fratele Alexandru Niță este născut în București, absolvent al Conservatorului de Muzică Ciprian Porumbescu. A fost profesor de vioară și realizator de emisiuni muzicale la TVR și Radio România. A emigrat în SUA pentru reîntregirea familiei, în 1984. Aici finalizează și un doctorat la University of Metaphysics din Los Angeles, cu teza „The Transcendental Dynamic of the Musical Structures”, în 1996.

Alege calea monahală din Sfântul Munte Athos, la Schitul Prodromu (2001-2003), apoi la Chilia Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul de la Colciu (2003-2008). Revine în România la Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, în 2008, fiind publicist, realizator de emisiuni tv și autor al mai multor volume.

De la eveniment (video)

Continut

mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro