Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

X

Vă recomandăm ca în această perioadă:

  • să cumpărați online, evitând ieșirea din casă;
  • să plătiți cu cardul, evitând folosirea banilor cash (evitând rambursul).

Noi v-am pregătit reduceri de 12-50% la cărți.

Doamne ajută!

0
Back To Top

Evenimente


Locul: Asociația Ortopraxia (Librăria Fereastra Sâmbetei), Făgăraș, str. Tudor Vladimirescu 42 (intrarea de pe str. Pe Vale nr.10)

CAFEDEMIA


Credință și cultură

Marți, 1 oct.2019, ora 16.00

Invitati: Părintele protosinghel MIHAIL BOBÂRNAT de la schitul “Sf. Serafim de Sarov”, Chirpăr jud. Sibiu și Preot misionar STELIAN COSTEA din Constanța

Librăria Fereastra Sâmbetei vă invită marți, 1 octombrie 2019, ora 16.00, la o masă rotundă cu temaCredință și cultură”, având ca invitat pe Părintele protosinghel Mihail Bobârnat de la schitul “Sf. Serafim de Sarov”, Chirpăr jud. Sibiu și pe Părintele Stelian Costea, nevăzător, preot misionar la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Părintele Teofil Părăian:

  • Pe mine două lucruri m‑au ajutat în viaţă: credinţa în Dumnezeu şi cultura; pe amândouă le recomand.
  • Aş dori să reţineţi că ceea ce m-a ajutat pe mine în mod special, în viaţa mea de până acum, a fost credinţa în Dumnezeu şi cultura (Credință și cultură, ASCOR, Timișoara, 1998)
  • Ştiţi că cultura îl ajută pe om prin aceea că îl şlefuieşte, îl sprijină. Noi ne mântuim prin credinţă, nu ne mântuim prin cultură, dar ne ajută şi cultura. Cultura ne vine în ajutor în sensul că ne dă o înnobilare în lumea aceasta. Poate aţi observat că oamenii culţi, în general, sunt şi oameni cu aşezare sufletească plăcută. Te bucuri totdeauna de un om cult. Bineînţeles că te bucuri şi de ceilalţi oameni, pentru că nu-i cultura totul, dar are şi ea darul ei. (Cale spre bunătate, p. 95, Ed.Sophia 2007)

De la eveniment

 

 

Continut

mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro