Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top

Evenimente


Locul: Asociația Ortopraxia (Librăria Fereastra Sâmbetei), Făgăraș, str. Tudor Vladimirescu 42 (intrarea de pe str. Pe Vale nr.10)

CAFEDEMIA


Providența divină și Înfricoșătoarea Judecată a lui Hristos

Marți, 3 martie 2020, ora 16.00

Invitati: Părintele Ciprian Valentin Bîlbă

Librăria Fereastra Sâmbetei vă invită marți, 3 martie 2020, ora 16.00, la o masă rotundă cu tema ” Despre Providența divină și Înfricoșătoarea Judecată a lui Hristos”, având ca invitat pe Părintele Ciprian Valentin Bîlbă.

Astăzi cu toții ne temem de ceva sau de cineva. Deși trăim în democrație, frica sporește pe toate planurile. La un moment dat ni se poate părea că a crea o stare generală de anxietate în societate servește intereselor cuiva. Oricum, dacă omul post-modern și post-creștin L-a scos pe Dumnezeu din ecuația vieții, de cine să se mai teamă dacă nu de propriile instituții și interese care favorizează  globalismul, populismul, corectitudinea politică, neomarxismul cultural. Toate acestea au ca țintă  Familia, Biserica, Școala. Și, totuși, pentru cei care cred și mărturisesc pe Hristos-Dumnezeu, dacă frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii atunci iubirea este încununarea acestei înțelepciuni.

 

 

Continut

mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro