Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Ortodoxia - Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică. Pastorală. Locuri sfinte Biserica şi lumea Casa. Grădina. Medicina familiei. TURISM Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Afaceri Idei de CADOURI (reduceri 10-50%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta completă PDF | XLS
Ed.Agaton (-0%) PDF

BNR:1 EUR=4.8747 LEI   1 USD=4.1588 LEI
Bruno Stefan

       Născut la 17 ianuarie 1969 la Galați. A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială a Universității București în 1993 cu media 9,53 și nota 10 la examenul de licență. A susținut doctoratul în sociologie la Universitatea București în 2005. Este cadru didactic universitar la Universitatea ”Politehnica” București la Departamentul pentru Formarea Cadrelor Didactice și Științe Socio-Umane din 1993 până în prezent. A lucrat la Centrul Independent de Studii Sociale și Sondaje (CIS) din cadrul Grupului pentru Dialog Social (GDS) din 1991 până în 1999, fiind director adjunct în anii 1994-1999. A fondat Biroul de Cercetări Sociale (BCS) în 1999 ca organizație neguvernamentală de studiere a fenomenelor sociale, coordonând peste 400 sondaje, studii și cercetări psiho-sociale. Este membru al Asociației Sociologilor din România din 1990 și membru al Behavioural Dynamics Institute din Londra din 2008.

A publicat 12 cărți de sociologie (dintre care trei în SUA), cele mai reprezentative fiind ”Mediul penitenciar românesc” (Ed. Institutul European, 2006), ”Teoreticieni ai organizațiilor și managementului. Dicționar și crestomație” (Ed. Politehnica Press, 2011), ”Dimensiunile urii interetnice în Secuime” (Ed. BCS, 2001).

A publicat zeci de articole de specialitate în ziarele și revistele centrale și a apărut la zeci de emisiuni tv în care a comentat ca sociolog fenomenele și evenimentele social-politice.

A colaborat cu numeroase institute de cercetare sociologică din țară și din străinătate și a primit diplome și ceritificate de excelență de la marile instituții cu care a colaborat.

A publicat două volume de povestiri: ”Coincidențe bizare” (Ed. BCS, 2000) și ”Cocalarul și vinul sfințit” (Ed. Agaton, 2014).

Este căsătorit și are doi copii. Locuiește în București din 1973.

Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro