(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Ortodoxia - Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică. Pastorală. Locuri sfinte Biserica şi lumea Casa. Grădina. Medicina familiei. TURISM Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Afaceri Idei de CADOURI (reduceri 10-35%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta cărți PDF (alfabetic)
Oferte XLS (pe categorii): Cărți / Ob.bis.
Oferta Ed.Agaton: XLS

BNR:1 EUR=4.9471 LEI   1 USD=4.6905 LEI

 

 

James Bernstein A.
     Părintele A. James Bernstein a fost un campion de şah adolescent a cărui experienţă dramatică de conversie, la vârsta de 16 ani, l-a condus la creştinism. Drumul lui spiritual a inclus o serie de răsturnări de situaţie şi întoarceri: „dorinţa sa de a-L cunoaşte pe Dumnezeu l-a dus de la iudaism la creştinism, trecând prin cultele evanghelice, mişcarea „Evrei pentru evrei“ şi strădania unei comunităţi de Evanghelişti de a ajunge la Biserica creştină autentică. Experienţele sale au trecut printr-un spectru fascinant de curente culturale şi religioase din ultima jumătate a secolului al XX-lea.
     Născut în umbra Holocaustului, a crescut în New York, a urmat colegiul în Queens, a trăit în Israel în timpul Războiului de şase zile şi a făcut parte din Mişcarea pentru Isus şi cultura hippie din San Francisco Bay Area la începutul anilor şaptezeci. Mai apoi s-a implicat în grupul născut din acţiunea Campus Crusade care a devenit Biserica evanghelică ortodoxă, care a redescoperit, treptat, Tradiţia ortodoxă. A fost primit în Biserica Ortodoxă din America înaintea celor din acelaşi grup şi a urmat cursurile Facultăţii de Teologie de la Sfântul Vladimir. După terminarea Teologiei s-a transferat în eparhia antiohiană şi a fost hirotonit, urmând a continua lucrul cu prietenii din mişcarea evanghelică ortodoxă. El continuă şi astăzi să lucreze în acest context, aşa cu acesta a evoluat în ultimii 20 de ani“, stă scris în prefaţa cărţii sale „Uimit de Hristos – Călătoria mea de la Iudaism la Ortodoxie“.

Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard edenred

www.agaton.ro