Cookies de analiza a traficului sunt inactive, dar pot fi activate prin click pe Accept | Detalii

(oricand puteti renunta la acceptul dat)

0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică şi pastorală Biserica şi lumea Apologetică. Erezii. Religii Dicţionare. Cugetări. Simboluri ACASĂ. Grădina. TURISM. Afaceri Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Psihologie Idei de CADOURI (reduceri 10-50%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta completă PDF | XLS
Ed.Agaton (-0%) PDF

BNR:1 EUR=4.8398 LEI   1 USD=4.3112 LEI

 

James Bernstein A.
     Părintele A. James Bernstein a fost un campion de şah adolescent a cărui experienţă dramatică de conversie, la vârsta de 16 ani, l-a condus la creştinism. Drumul lui spiritual a inclus o serie de răsturnări de situaţie şi întoarceri: „dorinţa sa de a-L cunoaşte pe Dumnezeu l-a dus de la iudaism la creştinism, trecând prin cultele evanghelice, mişcarea „Evrei pentru evrei“ şi strădania unei comunităţi de Evanghelişti de a ajunge la Biserica creştină autentică. Experienţele sale au trecut printr-un spectru fascinant de curente culturale şi religioase din ultima jumătate a secolului al XX-lea.
     Născut în umbra Holocaustului, a crescut în New York, a urmat colegiul în Queens, a trăit în Israel în timpul Războiului de şase zile şi a făcut parte din Mişcarea pentru Isus şi cultura hippie din San Francisco Bay Area la începutul anilor şaptezeci. Mai apoi s-a implicat în grupul născut din acţiunea Campus Crusade care a devenit Biserica evanghelică ortodoxă, care a redescoperit, treptat, Tradiţia ortodoxă. A fost primit în Biserica Ortodoxă din America înaintea celor din acelaşi grup şi a urmat cursurile Facultăţii de Teologie de la Sfântul Vladimir. După terminarea Teologiei s-a transferat în eparhia antiohiană şi a fost hirotonit, urmând a continua lucrul cu prietenii din mişcarea evanghelică ortodoxă. El continuă şi astăzi să lucreze în acest context, aşa cu acesta a evoluat în ultimii 20 de ani“, stă scris în prefaţa cărţii sale „Uimit de Hristos – Călătoria mea de la Iudaism la Ortodoxie“.

Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard PayPal Logo

www.agaton.ro