Cookies de analiza a traficului  Accept | (oricand puteti renunta la acceptul dat) Detalii
0
Back To Top
Subcategorii
Biblia sau Sfânta Scriptură Ortodoxia - Sfânta Tradiţie Ascetica şi mistica ortodoxă Liturgică. Pastorală. Locuri sfinte Biserica şi lumea Casa. Grădina. Medicina familiei. TURISM Cărți și jocuri pentru COPII ISTORIE-Politică-Sociologie EDUCAȚIE. Cultură. Ştiinţă. Afaceri Idei de CADOURI (reduceri 10-35%) Diverse
Descarca oferte:
Oferta cărți PDF (alfabetic)
Oferte XLS (pe categorii): Cărți / Ob.bis.
Oferta Ed.Agaton: XLS

BNR:1 EUR=4.9633 LEI   1 USD=4.6099 LEI

 

 

 

 

 

John Breck

Părintele John Breck (1939 -) este protopop şi teolog al Bisericii Ortodoxe din America specializat în Scriptură şi etică. El a fost profesor de exegeză biblică şi patristică la Sfântul Serghie Institutul Teologic Ortodox (Paris, Franţa), şi director al Retreat Sfântul Siluan pe Wadmalaw Island, Carolina de Sud, din 1995.

John Breck facut
Studii Religioase la Universitatea Brown (1960), o M.Div. (Master of Divinity, gradul de seminarul de bază pentru cei care caută de coordonare), la Yale Divinity School (1965), şi un doctorat de Teologie la Karl Ruprecht Universitatea din Heidelberg, în Germania (1972). În 2003 el a primit un doctorat onorific de la Universitatea din Cluj-Napoca, în România.

După convertirea la Ortodoxie de la protestantism, el a servit ca profesor de Noul Testament şi Patristica la Sfântul Gherman Seminarul Teologic Ortodox (Kodiak, Alaska) 1975 - 1978, ca profesor de Noul Testament şi director de studii la Sfântul Serghie Institutul Teologic Ortodox (Paris, Franţa) de la 1978-1984, şi ca profesor de Noul Testament şi Etică la Sf. Vladimir Seminarul Teologic ortodox (Crestwood, New York), de la 1984 la 1996.

Cartile autorului pe care le puteti cumpara de pe acest site
mobilpay visa si mastercard visa mastercard edenred

www.agaton.ro


ANPC-SAL ANPC-SOL